• Decoletaje
  • mapamundi Projecció
    internacional
  • Energía fotovoltaica
  • EcologíaAprofitament ecològic
    i econòmic de l'energia
  • CargoleriaCargoleria
barrappal1 decolettaje2 Energía fotovoltaica3 Euthalia aconthea camuflaje hoja4 Euthalia aconthea camuflaje hoja5

D'acord amb les
normatives
DIN EN ISO 9001, DIN
EN ISO 14001, ISO/TS
16949.

Fb Insuiz
Fabricants internacionals d'alta competitivitat

Des del principi, a Insuiz sempre hem representant dos fabricants alemanys de tornilleria i decolletatge, coneguts per la seva competitivitat i qualitat de les peces. Avui dia, continuem fent-lo. A més hem ampliat la representació amb altres especialistes internacionals en processos de mecanització i estampació, en fred i en calent, per a materials ferris i no ferris, sempre sota els mateixos criteris de qualitat i competència

Alemanya
Per a peces complexes de Decolletatge, amb toleràncies ajustades, tot tipus de materials i recobriments, representem Rebmann, fabricant de gran tradició i prestigi amb un parc de maquinària de tecnologia punta.
www.rebmann-gmbh.de

Per cargols la nostra representada alemanya Tweer & Lösenbeck gaudeix igualment d'una gran qualitat, experiència i prestigi a tot Europa. Fabrica 15 milions de cargols al dia, sota una estratègia de zero defectes amb una taxa d'error objectiu de menys de 50 ppm.
www.tweer-loesenbeck.de

India
Per a peces de decolletatge de gran consum com femelles, ràcords, espàrrecs,etc.... Excel. lent qualitat de matèries primers. Inmillorable relació qualitat / preu, Sectors principals: sanitari, griferia, fluids i regulació.

Espanya / Altres CEE
De la mà d'Cabur, el major fabricant italià de borns per a quadres elèctrics i primer productor d'alimentadors per guia DIN, oferim tot un seguit d'elements per a les instal · lacions fotovoltaiques.
www.cabur.it

Per tal de complementar tota la nostra oferta, treballem amb empreses nacionals especialitzades en els seus respectius camps.
Tweer
Rupam
Rupam